Extra vän

Finn en annan förälder i samma situation

När livet är väldigt tufft och man som förälder har många tankar och funderingar kan det vara skönt att prata med någon som förstår. När ett barn drabbas av cancer så förändras hela livet, inte bara för det sjuka barnet utan vardagen vänds upp och ned för alla närstående. Att då ha möjlighet att prata med någon som har gått igenom en liknande resa kan vara väldigt värdefullt. Detta har våra grundare Ellinor och Tove själva erfarenheter av vilket är grunden för varför vi tycker att det är viktigt att erbjuda extra vänner. 

  • När min son drabbades av cancer ändrades hela livet omedelbart. Att då kunna prata med Tove om allt från min sons matvanor till hur min relation till min man och vänner förändrades var otroligt värdefullt. Även om jag hade många vänner och familj att prata med var det inte någon som förstod alla dessa frågor på samma sätt som Tove som också hade ett barn som var i slutet av sin behandling då, berättar Ellinor Stattin

Genom AjaBajaCancer kan du som förälder till ett barn med cancer få möjlighet att komma i kontakt med en annan förälder i en liknande situation. Vi gör vårt bästa för att sammankoppla föräldrar med barn i liknande ålder och diagnos men kan inte garantera något. 

Vill du ha en extra vän? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig. 

Vill du bli en extra vän? Kanske är ditt barn i slutet på sin behandling eller till och med färdigbehandlad och du vill ge stöd åt en annan förälder? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig. 

Extra vän
Extra vän – ett mentorsprojekt mellan föräldrar till barn som drabbats av cancer

Extra vän

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Intresserad av*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.