Faster Forward

Faster Forward och AjaBajaCancer vill underlätta vardagen tillsammans

Faster Forward, livsstilsappen för personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga, och AjaBajaCancer, den ideella föreningen som arbetar med stöd för familjer som drabbats av barncancer, går idag ut tillsammans med sitt nya partnerskap.

Det nya samarbetet mellan Faster Forward och AjaBajaCancer handlar om att tillsammans arbeta för att skapa möjlighet för ett mer aktivt liv trots sjukdom. Faster Forwards plattform riktar sig främst mot folk med olika funktionsnedsättningar, med det nya samarbetet utökas målgruppen till att inkludera familjer och anhöriga som drabbats av barncancer. I och med partnerskapet kommer AjaBajaCancer få tillgång till en egen referenskod som används för att ladda ner Faster Forwards livsstilsapp, för att kunna erbjuda deras medlemmar ett sätt hitta anpassade aktiviteter runt om i Sverige. Tillsammans vill Faster Forward och AjaBajaCancer hjälpas åt att underlätta vardagen.

”Jag och mina kollegor är väldigt glada över att kunna presentera detta samarbete tillsammans med AjaBajaCancer, vi ser att vår produkt kan hjälpa till i vardagen men också ge lite hopp, glädje och inspiration för AjaBajaCancers medlemmar.

Vi hoppas på ett långt och aktivt samarbete tillsammans.” – säger Maximilian Gyllsten, Försäljningsansvarig Faster Forward.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med Faster Forward som vi tror kan hjälpa barn och tonåringar som drabbats av cancer samt deras anhöriga när livet förändrats med anledning av cancern. När en ny vardag väntar hoppas vi att familjerna med hjälp av Faster Forwards digitala plattform kan få en aktiv och upplevelserik vardag samt stöd i att finna råd, tips och hjälpmedel som möjliggör det.” – säger Ellinor Stattin, Ordförande AjaBajaCancer.

För mer information kontakta: info@fasterforward.se eller info@nywrj.beeweb-lime.io

Om Faster Forward

Faster Forward är en digital plattform som erbjuder människor med funktionsnedsättning och anhöriga en mer aktiv och upplevelserik vardag. Genom plattformen erbjuder Faster Forward sina användare ett brett sortiment av events och upplevelser som är testade vilket garanterar deltagande och förhöjer livskvaliteten för vår målgrupp.

För mer information besök: www.fasterforward.se

Om AjaBajaCancer

AjaBajaCancer arbetar för att underlätta vardagen för alla som drabbats av barncancer.

För AjaBajaCancer handlar underlätta vardagen om att skapa trygghet under skrämmande och osäkra förhållanden. Genom våra tjänster, erfarenheter, forum och samarbetspartners skapar vi ett erbjudande där alla som drabbats kan få hjälp och personligt stöd – enkelt.

Är du familj som har frågor eller vill få en partnerkod? Fyll i formuläret nedan

Ansökan Aktiviteter

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Intresserad av*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.