Kompetensutveckling via Cornerstone

Föräldrar kan få kompetensutveckling

Bakgrund 

När barnet är under behandling är det många föräldrar som vabbar under långa perioder vilket kan leda till att när man ska gå tillbaka till jobbet har förutsättningarna ändrats genom nya arbetsuppgifter, arbetsplatsen kanske inte finns kvar eller att man tappat mycket kompetens inom sitt arbetsområde. Många som tvingas stanna upp i vardagen för att ta hand om sitt allvarligt sjuka barn börjar även fundera på sin framtid och vad man vill arbeta med. Oavsett av vilken vill vi tillsammans med Cornerstone erbjuda kompetensutveckling. 

Vad kan du som förälder få stöd med? 

Du kan välja någon av de 182 kurser som Cornerstone tillhandahåller. Du kan också få gratisabonnemang på Cornerstones e-learning-tjänst Addskills Online.  

Vem kan ansöka?  

Föräldrar till barn som drabbats av cancer. Möjligheten finns under barnens behandling men även upp till 1 år efter att behandlingen avslutades. 

Processen 

När du fyllt i formuläret verifierar vi på AjaBajaCancer din anmälan och efter att vi har fått in alla uppgifter som vi behöver ger vi dina uppgifter till Cornerstone som kommer kontakta dig för att ordna med anmälan till den kurs som blir bäst för dig utifrån dina önskemål och tidigare erfarenheter.   

Intresserad? Fyll i formuläret nedan 

Frågor? Maila till info@ajabajacancer.se

Kompetensutveckling
Föräldrar kan få gå kurser hos Cornerstone

Ansökan Aktiviteter

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Intresserad av*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.