Anmäl att få pengar tillbaka hos Preem när du tankar

Vill ni få pengar tillbaka vid tankning?

Med ett barn under behandling för cancer ökar hushållets samtliga kostnader. En kostnad som ofta ökar är kostnaden för drivmedel vilket även visade sig i en enkät som AjaBajaCancer har skickat ut till drabbade familjer där 91% upplever att deras transportkostnader har ökat till följd av att deras barn insjuknat i cancer. Vi är därför glada över att ha ingått ett samarbete med Preem som vill stötta drabbade familjer. Genom samarbetet har familjer möjlighet att genom AjaBajaCancer registrera sitt vanliga betalkort och på så sätt få ”cash back” efter varje tankning hos Preem. Varje liter ger 1 kr tillbaka till kontot, tankar man till exempel 60 liter ger det 60 kr tillbaka på samma konto som betalkortet är kopplat till inom ett par dagar.

För att få möjlighet till detta erbjudande, ansök nedan så hjälper vi er vidare. Detta är i första hand för familjer med barn under aktiv behandling och det krävs att man har ett vanligt betalkort.

Preem – pengar tillbaka vid tankning

Genom samarbetet har familjer möjlighet att genom AjaBajaCancer registrera sitt vanliga betalkort och på så sätt få ”cash back” efter varje tankning hos Preem.

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.