Stefans Stuga i Lindvallen, Sälen

Stefans Stuga i Lindvallen

Stefans Stuga i Lindvallen, Sälen, ingår i Stiftelsen Stefan Paulssons Cancerfond och är ett resultat av många människors och företags engagemang. Stugan erbjuder cancerdrabbade familjer med begränsade ekonomiska förutsättningar en möjlighet att vistas i fjällmiljö.

Vi på AjaBajaCancer har fått möjligheten att ge 10 familjer en vecka vardera under perioden 25/5 – 26/10 2024. En veckovistelse är lördag-lördag i tillgänglig lägenhet med antal bäddar som bäst motsvarar antal gäster. Det finns en lägenhet med 6 bäddar och en lägenhet med 8 bäddar. I samarbete med SkiStar innefattar vistelsen utöver boende även sänglinne, handdukar och avresestädning. Under SkiStars ordinarie öppettider (se SkiStars hemsida för gällande öppettider för säsongen) ingår även Liftpass och inträde till Äventyrsbad samt olika rabatter till andra aktiviteter.

Finns särskilda behov av hyrbil finns möjligheter till det via Hertz och Volvo Personbilar AB. Drivmedel och andra kostnader som kan tillkomma ingår inte.

Erbjudandet gäller i första hand familjer där barnet är under behandling men man får även visa intresse om barnet är färdigbehandlat, upp till ett år efter avslutad behandling.