AjaBajaCancer söker Styrelseledamöter

Vi söker två nya ledamöter till AjaBajaCancers styrelse. Som styrelseledamot är du förtroendevald och en del av föreningens ledning. Det innebär att du på ideell basis bidrar med din kompetens, tid, erfarenhet och engagemang med övriga i styrelsen.

Om AjaBajaCancer

AjaBajaCancer är en ideell förening som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. Föreningen bildades 2018 och har sedan dess hjälpt flera hundra familjer i hela landet genom presentkort, aktiviteter och nätverk.

AjaBajaCancer är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Vi har en anställd, en ideellt arbetande styrelse och flera ideella medarbetare som sköter föreningens verksamhet. 

Vi erbjuder dig

Som ledamot i AjaBajaCancers styrelse deltar du i ett varierande, stimulerande och utvecklande styrelsearbete där vårt övergripande mål är att underlätta vardagen för familjerna som drabbats och att ingen som drabbas ska känna sig ensam. AjaBajaCancer är inne i en förändrings- och expansionsfas och målet med denna fas är att skapa långsiktiga och kortsiktiga strategier som gör att AjaBajaCancer kan stötta ännu flera familjer, där du blir en nyckelperson för detta fortsatta viktiga arbete. 

Förutom att vi arbetar löpande med strategier, verksamhetsplaner och samarbeten är styrelsen huvudsyfte att stötta och finnas där för familjerna, föreningens medarbetare och volontärer. 

Vi söker dig

Vi söker två nya styrelseledamöter som har möjligheten att medverka vid cirka 8 digitala eller fysiska styrelsemöten under verksamhetsåret. Utöver detta ingår styrelseledamöterna i arbetsgrupper som arbetar med olika frågor utifrån kompetens och intresse under verksamhetsåret. Du har ett intresse av att utveckla och förvalta föreningens arbete, lätt för att samarbeta och ett engagemang för underlätta för andra som befinner sig i en tuff situation. 

Profil, styrelseledamot 1
Fokus på förvaltning och föreningens efterlevnad av de ekonomiska riktlinjer som är uppsatta av Svensk Insamlingskontroll gällande 90-konto.

Profil, styrelseledamot 2 
Fokus på att ha en rådgivande roll för hur AjaBajaCancer ska agera gentemot marknaden för att nå våra mål.

AjaBajaCancer välkomnar alla och värdesätter mångfald. Du tillhör ett prestigelöst team där taket är högt. Du blir en viktig del av gruppen. Sök gärna och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Anmäl gärna ditt intresse så snart som möjligt men helst senast den 2 mars 2022 genom att maila till valberedning@ajabajacancer.se

Årets Medmänniskor Svenska hjältar galan AjaBajaCancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *