Erik Granqvist ambassadör AjaBajaCancer

Ambassadören Erik Granqvist

”Jag fick frågan om jag ville vara ambassadör för några veckor sedan av gänget på AjaBajaCancer. För mig var det en självklarhet att tacka ja. Jag har sett hur mycket de gör för barnfamiljer som drabbas av den här vidriga sjukdomen. Personligen har jag erfarenhet av cancer i min närhet och jag vet vilken enorm kraft det finns i ett lag när man stöttar varandra i både med- och motgång. Nu kämpar vi tillsammans – en dag i taget!”

Vi är stolta att presentera vår nya ambassadör – tidigare ishockeymålvakten och nu entreprenören Erik Granqvist. Tack för att du är med och stöttar vårt viktiga arbete med att underlätta vardagen för familjer som drabbats av barncancer. 💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.