Ambassadöre Filippa Wallén

Ambassadören Filippa Wallén


– När jag fick förfrågan att bli ambassadör för AjaBajaCancer var svaret självklart! Med egna erfarenheter av cancer i familjen så slår mitt hjärta extra mycket för att kunna vara med och bidra och stötta de utsatta familjerna. Fotbollen var något som fick mig, såsom hela min fotbollstokiga familj, på bättre humör. Fotbollen bidrar med gemenskap, glädje och ger lycka i många svåra stunder. Nu har jag äran att dela med mig av mitt stora fotbollshjärta till familjer som är livssituationer som ingen vill vara i. Jag är oerhört stolt över att vara en del av denna fantastiska organisation, säger Filippa Wallén.

Vi är stolta över samarbetet med vår ny ambassadör fotbollspelaren Filippa Wallén från Vittsjö GIK som kommer kunna sprida fotbollsglädje till många familjer. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.