Jens Byggmark ambassadör AjaBajaCancer

Ambassadören Jens Byggmark

”Jag såg AjaBajaCancer live på Svenska hjältar galan 2021 vilket rörde mig djupt. De gjorde ett sånt avtryck på mig att i 2023 när jag fick chansen att donera en summa pengar tillsammans med Brödernas så föll valet på AjaBajaCancer.
Jag är nu stolt ambassadör och hoppas att jag kan vara med och fortsätta stötta familjer som lever med barncancer”

Vi är stolta över samarbetet med vår ambassadör den före detta alpina skidåkaren, entreprenören och ”YouTubern” Jens Byggmark. Tack för att du är med och stöttar vårt viktiga arbete med att underlätta vardagen för familjer som drabbats av barncancer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.