Ambassadören Joakim Thelin

”Året var 2007. Ett år som skulle förändra livet för mig och min släkt, inte minst för min morbrors familj. Ett år då min helt fantastiska kusin, Greta, efter två års stenhård kamp mot cancern, inte längre orkade kämpa emot. Greta blev fem år gammal. Jag vet hur det känns när ens barn, syster, bror, kusin, vad det nu än kan vara, får besked om att han/hon har cancer. Det gör ont, minst sagt! Samtidigt som cancerforskningen är så oerhört viktig, så är det nästan viktigare att kunna finnas där för de drabbade och deras familjer. När jag fick frågan om jag ville bli ambassadör för AjaBajaCancer så tvekade jag inte en sekund. Att få möjligheten att vara med och göra skillnad. Att få chansen att hjälpa människor som fått mardrömsbesked. Det var med andra ord inget svårt val. Förutom att bidra till forskningen så hjälper AjaBajaCancer också familjer i deras vardag.  Ett exempel på det är att de nu inför julen, skickar ut presentkort på ICA till några familjer runt om i landet. Känner du att du vill hjälpa till så finns det möjlighet att antingen skänka en valfri slant eller klicka hem armband ifrån hemsidan. Arbetet mot cancern är jätteviktig och jag vet att alla bidrag är superbra och väldigt uppskattade, stora som små!”

Vi är stolta över samarbetet med vår ambassadör Joakim Thelin, hockeyspelare Dukla Trencin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.