Ambassadör Jonathan Ljungqvist

Ambassadören Jonathan Ljungqvist

”Jag vill bidra med kämparglöd och motivation i hopp om att kunna hjälpa de utsatta, och dom som jobbar med utsatta. Jag vill göra det jag kan för att dra mitt strå till stacken, och jag ser verkligen fram emot ett partnerskap med AjaBajaCancer.”

Vi är stolta över samarbete med vår nya ambassadör Jonathan Ljungqvist som är en allsidig äventyrare och talare som dagligen inspirerar människor att följa sina drömmar genom föreläsningar och coachning. Jonathan Ljungqvist har cyklat från Sverige till Tanzania, vunnit SM-guld i tal och inspirerar dagligen människor. Han har hundratals utbildningstimmar inom presentationsteknik i ryggsäcken och jobbade länge sida vid sida med en av världens bästa kommunikatörer, David JP Phillips. Idag coachar/föreläser Jonathan om allt från pitchteknik, presentationsteknik och paketering, till självledarskap, välmående och hur man styr sitt liv i rätt riktning. 

Vi hoppas att tillsammans med Jonathan kunna ge familjer spännande äventyr och verktyg för ett ökat välmående. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.