Nilla Fischer Ambassadör AjaBajaCancer

Ambassadören Nilla Fischer

”Efter att jag hört Ellinors och hennes familjs historia och sett inslaget om AjaBajaCancer på Svenska Hjältar Galan, så kändes det som en självklarhet för mig att vilja vara ambassadör för AjaBajaCancer! 

Om jag på något vis kan bidra med att hjälpa familjer i deras svåraste stund så vill jag göra det, ge dem en upplevelse, skapa fina minnen och sprida information om AjaBajaCancer, då gör jag det med stolthet som ambassadör för AjaBajaCancer!”

Vi är stolta över samarbetet med vår ambassadör Nilla Fischer, fotbollsspelare Linköpings FC med ca 190 A-landskamper samt medaljer från både VM och OS på meritlistan.

Nilla Fischer Ambassadör AjaBajaCancer
Nilla Fischer, Ambassadör AjaBajaCancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.