Ambassadören Sandra Örtevall

”När jag fick frågan om att vara ambassadör för AjaBajaCancer var det ingen tvekan om att jag vill vara med och stötta på alla sätt jag kan. Att barn drabbas av cancer är en omställning för hela familjen där alla drabbas på olika sätt. Jag har nu äran att få bidra med den glädje jag själv har fått från idrotten och få dela den med familjer som är i en situation som ingen familj vill vara i. Jag är stolt över att få vara en liten del av denna fantastiska organisation.”

Vi är stolta över samarbetet med vår ambassadör Sandra Örtevall, padelspelare från

Padelverket Sportklubb Älvsjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.