Ambassadören Wille Schauman

Våren 2018 fick jag frågan om jag ville vara med och stötta AjaBajaCancer under deras första golftävling. Det var en stor ära att få frågan och nu har jag fått möjligheten att utöka mitt engagemang genom att bli ambassadör för denna fina organisation, som gör så mycket gott för så många barn och deras familjer som har det svårt.

Det finns många olika sätt att stötta dessa familjer och jag hoppas kunna vara med för att både skapa spännande och roliga upplevelser för barnen men också hjälpa till att samla ihop pengar för att stötta AjaBajaCancer i deras mission att hjälpa drabbade familjer.

//Wille Schauman

Vi är stolta över samarbetet med vår ambassadör Wille Schauman, golfexpert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.