Cyklar Vätternrundan för familjerna

Jon Svednell är en kille på 37 år som idag för en egen fajt mot Gallgångscancer. Under tiden han har tagit sina ronder har han hittat cyklingen som både träning för att hålla kroppen i bra form för att klara det här och som en meditativ del vilket gett honom massor. Nu har Jon bestämt sig för att cykla Vätternrundan och under den stötta AjaBajaCancer. 

”AjaBajaCancer är viktig för mig av flera anledningar men den största är en tjej som heter Alma och är 3 år. Hon fick cancer 2021. Hon har varit en otrolig kämpe det här sista året och har haft det tungt. Jag vet hur illa man kan må efter en behandling och hur obehaglig en operation eller liknande kan vara. Men jag är 37 år och förstår varför det behöver göras. För ett litet barn måste det vara så mycket värre. En sådan ”enkel” sak som att sätta en infart som görs nästan varje vecka kan vara en otrolig jobbig upplevelse för en 3 åring. Så jag vill stötta AjaBajaCancer som hjälper dessa små hjältar med så mycket. Som får dem att inte tänka på cancer om så bara för en dag”, säger Jon.

Vidare berättar Jon om ett fint minne av en sådan dag som han har då han fick äran att åka med sin egen 5 åring och möta upp Alma med hennes familj på Kolmården där de fick en underbar dag tillsammans. ”En dag jag har med mig i minnet för alltid.”

Så nu vill Jon inför och under Vätternrundan samla in så mycket pengar han kan till AjaBajaCancer så att de kan stötta familjer med det vardagliga, eller ge dem en fin dag när de behöver.

Vill du hjälpa Jon och/eller följa hans resa inför och under Vätternrundan? Följ Jon på Instagram @jonsvednell och ge en gåva till hans insamling.

Här är länk till insamlingen

One thought on “Cyklar Vätternrundan för familjerna

  1. Tårarna fullkomligt forsar här😭💔 vilket hjärta du har.. ett hjärta av ädlaste guld💛

    Vet ju hur otroligt mycket som du själv också kämpar.. med din egen jobbiga obotbaea skitcancer men ändå, mitt i din omänskligt tuffa sits så har du ändå orken att bry dig om andra något mindre kämpar🙏🥲😍

    Självklart kommer vi hela familjen här att HEJA allt vi har på dig💪🏻👏🚴🏼‍♀️💃 stort lycka till med både trampning och insamlande

    Kram från Brommasystrarna på instagram och deras föräldrar alltså ”grannarna” dina här i Bällsta 🤗🤗🤗🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *