Föreläsning i läkemedelshantering i hemmet

Hej,

Mitt namn är Ranaa Akkawi El Edelbi, jag är Leg.apotekare, PhD och har forskat om läkemedelshantering i hemmiljö. Den 24 och 25 nov kommer jag hålla en live-föreläsning om den läkemedelshantering som sker i hemmiljö. Jag kommer lyfta upp forskningen som gjordes på vårdnadshavare, diskutera frågor kring hållbarhet av läkemedel samt hur man ska tänka kring hantering av kroppsutsöndringar. Jag kommer prata om hur man säkrar hanteringen av orala cytostatika i hemmet, vilka skyddskläder samt material man behöver ha tillgång till. Jag kommer även lyfta frågan hur man underlättar för sitt barn att ta läkemedel.

Under föreläsningens gång kommer ni kommer ha möjlighet att skicka era frågor direkt till mig i chatten. Frågorna besvaras i mån av tid efter föreläsningen, de frågor som blir kvar kommer att besvaras i efterhand.

Ni som vill kan komma med förslag på ämnen som berör läkemedelshanteringen i hemmiljö och som ni vill att jag tar upp på föreläsningen. Deadline för era önskemål är den 10 nov. 

Föreläsningarna kommer att äga rum den 24 nov kl 20-21 samt 25 kl 12-13 via teams.

Vi kommer sträva efter att spela in föreläsningen så ni får möjligheten att titta på den i efterhand också.  


    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *