Helkväll hos Smiling för ungdomar 11 oktober 2023

Varmt välkomna till en helkväll för ungdomarna! Vi bjuder in till en helkväll på Smilings kontor i centrala Stockholm den 11 oktober mellan kl 17.30-21.00. Temat är festival och Smiling kommer bygga upp en yta med spel, tävlingar, pingis, produkter från Barebells, Vitamin Well, NOBE AleoVera och såklart Smiling. Under kvällen kommer vi också bjuda på snacks och dryck samt hamburgare från Brödernas till middag.

Det kommer att finnas något för alla – även lugnare ytor med loungemöbler att hänga i. På plats kommer även några av AjaBajaCancers ambassadörer att finnas. 

Är din ungdom intresserad av att vara med? Anmäl intresset redan idag, vi har ett begränsat antal platser. Alla ungdomar från 12 år är välkomna, både ungdomar som är under cancerbehandling, färdigbehandlade eller syskon till barn med cancer fram till att man tagit studenten. Är det flera ungdomar i er familj som vill delta fyll i ett formulär per ungdom. OSA senast 6 september i formuläret nedan. 


Frågor? Maila oss på info@ajabajacancer.se    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.