ICA Supermarket Rimbo stöttar familjer

I fyra år har AjaBajaCancer genomfört AjaBaja Golfen på Sparren Golfklubb utanför Rimbo. För fjärde året i rad skänker ICA Supermarket Rimbo samtliga råvaror till middagen vilket innebär att föreningen slipper en utgift och därmed kan samla in ännu mer pengar till att underlätta vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer.

AjaBaja Golfen är en av föreningens viktigaste inkomstkällor vilket beror på alla företag som på olika sätt stöttar tävlingen och alla volontärer som bidrar för att tävlingen ska bli den succé som det är.

  • Vi hjälper flera organisationer, framförallt lokala idrottsföreningar, vilket känns väldigt bra då man ofta efter några år kan se vilken skillnad som vår stöttning ger till ungdomarna. När vi stöttar AjaBajaCancer ser vi skillnaden direkt eftersom föreningen är duktiga på att stötta familjerna som verkligen behöver det, säger butikschefen David Aronsson på ICA Supermarket Rimbo.

Genom ICAre AjaBajaCancer, ett projekt med ICA Stiftelsen, har butiken nyligen fått kontakt med en familj i deras butiks närhet som har en dotter som drabbats av cancer. De stöttar familjen genom presentkort i butiken.

  • Att kunna göra direkt skillnad för en familj som är våra kunder betyder mycket. När mamman vid besök i butiken tackat flera av våra medarbetare och vi fick höra mer om familjen har det berört oss.  Deras situation visar hur viktigt AjaBajaCancers arbete är och det visar även hur vi kan vara en del av deras arbete genom vårt stöd. Engagemanget vi känner blir något som ökar vår sammanhållning i butiken eftersom vi är många som blir delaktiga, säger David Aronsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *