ICAre mataktivitet

Under 2022 kommer vi inom ICAre AjaBajaCancer genomföra flera mataktiviteter där familjer får möjlighet att via ett digitalt möte laga mat tillsammans med oss. Vi vet att barnets intresse för mat kan variera under en cancerbehandling och syftet med aktiviteten är att främja matglädje, samt att aktivera det sjuka barnet och syskon. Vi kommer genomför flera tillfällen med olika fokus.

Har du förslag på teman eller vill din familj medverka i en sändning? Maila oss på info@ajabajacancer

Aktuellt tillfälle

Tisdagen den 13 september vid 16 tiden ska vi tillsammans med bagare från ICAs kök baka. Alla familjer som anmäler sig kommer att få en matkasse med ingredienser från sin lokala Ica-butik. Vi kommer även att skicka ut tips till alla familjer inför aktiviteten så att man kan förbereda så mycket som möjligt innan. Det är maximalt 30 familjer som kommer kunna delta per tillfälle.

Fyll i anmälan nedan senast den 5 september.

Genomförda tillfällen

Tillfälle 1

Den 28e mars vid 17 tiden kommer vi tillsammans med Alice 12 år, som nyligen avslutat sin leukemibehandling, laga pizza. Alla familjer som medverkar kommer få hem en matkasse med ingredienserna från sin ICA butik. Vi kommer även att meddela vad som kan förberedas innan för att det ska vara så enkelt som möjligt att hänga med under aktiviteten och vi kommer genomföra matlagningen så barnen kan vara med i köket. Det är maximalt 30 familjer som kommer kunna delta per tillfälle.

Torsdagen den 19 maj vid 16 tiden ska vi tillsammans med Johan Östling från Hela Sverige Bakar – baka småkakor! Alla familjer som anmäler sig kommer att få en matkasse med ingredienser från sin lokala Ica-butik. Vi kommer även att skicka ut tips till alla familjer inför aktiviteten så att man kan förbereda så mycket som möjligt innan. Det är maximalt 30 familjer som kommer kunna delta per tillfälle.

Frågor? Maila oss på info@ajabajacancer.se


    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.