Jurio AjaBajaCancer

Kostnadsfritt testamente när du ger en gåva

Detta tack vare samarbetet med Jurio.

Ett testamente är en handling där du tar ett beslut om vad som ska hända med dina tillgångar när du inte finns längre. Men ett testamente behöver också innehålla vissa saker för att vara giltigt. Då är det tryggt att vända sig till någon som kan. Jurio är en juridisk tjänst som du hittar helt digitalt ­– och som kan hjälpa dig när du vill upprätta ett testamente. Något som nu blir helt kostnadsfritt när du väljer att skänka en del av dina tillgångar till AjaBajaCancer.

Detta för att det ska vara lätt när du vill bidra till en god sak, som till vårt viktiga arbete här på AjaBajaCancer. En del av att göra det enkelt är att vi nu tack vare Jurio kan erbjuda dig att upprätta ett helt kostnadsfritt testamente. Det när du inkluderar AjaBajaCancer. Det här är en form av gåva där du själv väljer hur stor, eller liten, del som du vill skänka. Tack vare det här blir testamentet kostnadsfritt för dig – och samtidigt bidrar du till vårt arbete med att underlätta vardagen för familjer med barn som drabbats av cancer.

Tack till dig som väljer att testamentera ett bidrag till oss ­– och tack till Jurio som gör det kostnadsfritt och tryggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.