Möte för volontärer

Möte för blivande volontärer


Vi på AjaBajaCancer är så glada för engagemanget och intresset som visats efter Svenska hjältar galan i december. För att berätta lite mer om organisationen och hur det är att arbeta som volontär har vi planerat in två tillfällen nu i februari där ni har möjlighet att vara med på ett digitalt möte.  

Vi kommer att ha ett Teamsmöte tisdagen den 15 februari kl 20.00 och ett Teamsmöte onsdagen den 16 februari kl 12.00. Vi beräknar att mötet tar uppemot 45 minuter där ni på slutet har möjlighet att ställa frågor.  

Eftersom volontärarbetet involverar barn så behöver vi se ett utdrag ur belastningsregistret om ni blir volontärer. Vi kommer berätta mer om detta under mötet. På polisens hemsida kan man få ut sitt belastningsregister med hjälp av mobilt BankID. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Länk till Teamsmöte den 15 februari kl 20.00

Länk till Teamsmöte den 16 februari kl 12.00

Foto : ROBIN LORENTZ-ALLARD : STOCKHOLM 2021-12-06. Svenska Hjältar 2021. Årets medmänniskor, AjaBajaCancer. FOTO: Robin Lorentz Allard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.