Samarbete med Mindler

AjaBajaCancer har inlett ett samarbete med Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning.

Vår erfarenhet är att det är svårt för föräldrar att få professionellt samtalsstöd under tiden som ens barn är under behandling även om behovet för många föräldrar är stort. Det är både svårt att hitta en psykolog att prata med samt att finna tiden och orken för att boka ett samtal och därefter komma iväg till det. Vår förhoppning är att många föräldrar ska få ett lättillgängligt stöd genom Mindler och de psykologer som är särskilt framtagna till föräldrar till barn med cancer oavsett vart i landet man bor och oberoende möjligheten till barnvakt då samtalen genomförs vart du än är i mobilen, se lista nedan.

Mindler har cirka 100 legitimerade KBT psykologer anslutna. Besöken sker via direktsamtal i deras app. Tjänsten är landstingssubventionerad och kostar därför endast 100 kronor per besök. Om du har frikort betalar du ingenting. Oftast får du träffa en psykolog samma dag som du söker hjälp.

Mindler har valt att genom AjaBajaCancer erbjuda anhöriga 3 gratisbesök. Maila till info@ajabajacancer.se för mer information.

Följande psykologer är särskilt framtagna för föräldrar till barn med cancer:

Mim Gavel

Susanne Örnhav

Sofie Hammer

Julius Lindeberg

Ricard Magnusson

Ylva Kurtén

Tomas Unger

Hanna Granroth

Susanna Boldizar

Tomas Andersson

Mindler kan hjälpa dig att boka besöket om du kontaktar deras support på info@mindler.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.