Christer Johansson

Styrelseledamot

Kontakt

E-post: Christer@ajabajacancer.se

Min bakgrund

När jag fick frågan från valberedningen blev jag väldigt glad och tackad ja på stående fot. Jag hoppas kunna bidra med ett stort hjärta och engagemang för att göra någon dag här och där lite ljusare och enklare för de drabbade familjerna, visa att de inte är ensamma i denna svåra situation.

Min första kontakt med AjaBajaCancer var genom deltagande i projektet ICAre AjaBajaCancer där jag fick möjlighet att träffa en familj i min butiks närhet. Mötet med familjen var som en berg och dalbana med mycket skratt men också allvar. Det betydde mycket för mig att få tillbringa en dag tillsammans med de och vi håller fortfarande kontakten med varandra. Det mötet är en stor anledning till att jag valt att engagera mig i styrelsen.

Jag bor på Hammarö, i Värmland. Gift med Ulrika och är pappa till fyra döttrar.Ishockey är min stora passion, älskar hockey.

Sedan 2003 äger och driver jag Maxi Ica Stormarknad, Bergvik Karlstad. Vi arbetar mycket med samhällsnytta och tillsammans jobbar vi varje dag med att leva upp till våra mål och värdegrunder.  

Jag är aktiv i några företags och föreningsstyrelser, med de erfarenheterna hoppas jag kunna bidra till att vi fortsätter göra skillnad i vardagen tillsammans med alla som är engagerade i AjaBajaCancer.

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.