Ge en gåva

Hjälp oss att underlätta vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. För drabbade familjer vänds livet vänds upp och ner och förändras på ett ögonblick. Att vårda ett allvarligt sjukt barn och samtidigt få vardagen att gå ihop är mer än många mäktar med. Det är där AjaBajaCancer gör skillnad – i vardagen. Varje dag arbetar vi för att ge familjer det stöd de behöver. Nu ber vi er att hjälpa oss så att vi kan hjälpa andra.

Vi är en ideell organisation som är beroende av donationer för att kunna bedriva vår verksamhet. Genom donationer kan vi underlätta familjers redan ansträngda ekonomi genom att skänka presentkort på mat för en hel vecka, psykologstöd för att föräldrar ska orka och andra upplevelser, helt enkelt för att underlätta vardagen. Din gåva gör skillnad för familjer som drabbats av cancer.

Hit går dina gåvor.

Vi har 90-konto vilket innebär att hela verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Vill du ge ett bidrag?

Som privatperson kan du välja att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare. Du kan bli månadsgivare från 20 kr/månad. Glöm inte att alla bidrag gör skillnad.

Swishnummer: 9007592


Bankgirot: 900-7592

Det går även att starta en insamling till förmån för AjaBajaCancer, läs mer här.

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.