Hugo Albrektson

Styrelseledamot AjaBajaCancer

Kontakt

E-post: hugo@ajabajacancer.se

Bakgrund

Jag har arbetat inom marknad och kommunikation de senaste 7 åren. Under min tid har jag haft strategiska kommunikationspositioner på några av världens mest prisbelönta kommunikationsbyråer och välkända varumärken. Min yttersta spets ligger inom strategisk planning och hur man arbetar kreativt för att skapa långsiktigt värde i organisationen. På vanlig svenska betyder det kommunikation som folk anmärker, kommer ihåg och tycker om.

Att få sitta med i lednings- och arbetsgruppen på AjaBajaCancer är en fantastisk utmaning och en otroligt belönande uppgift. Att få bidra med sin kompetens och erfarenhet åt något som verkligen kan göra enskild skillnad för familjer som går igenom det värsta en kan uppleva är ett privilegium. Tillsammans med mina kollegor i styrelsen, och med organisationens värdestyrda inriktning, så är jag övertygad om att vi kommer kunna växa radikalt inom de nästkommande åren, till förmån för att kunna underlätta ännu fler vardagar och stötta individer som verkligen behöver vår hjälp.

Den här webbplatsen använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen så accepterar du att vi använder oss av cookies.