Biljetter till Melodifestivalen 2024

Biljetter till Melodifestivalen 2024

Nu har familjer med barn som behandlas för cancer eller som är/var färdigbehandlade under 2023 möjligheten att uppleva Melodifestivalen på plats i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna Karlstad eller Stockholm. Vi är otroligt glada och tacksamma över att ICA och ICA Stiftelsen gör detta möjligt för våra familjer tillsammans med sina leverantörer.

Ansök redan idag i formuläret nedan. Biljetterna gäller till föreställningarna som börjar klockan 19.30 och som TV-sänds. Kryssa i de tävlingar som ni kan gå på. Vi kommer i första hand utgå från den ort som är närmast ert hem.

Vi har tyvärr inte möjlighet att betala er resa, men om det inte finns en ort som är nära ert hem kommer vi erbjuda en hotellövernattning för er familj. Även om inte alla i familjen vill uppleva Musikfesten på plats kan ni som vill gå anmäla er och det går bra att gå utan barnen i familjen om det endast är föräldrarna som uppskattar musikfesten.

Vi kommer återkomma till er så snart som möjligt med besked om biljetter.

För er som inte kan uppleva Musikfesten på plats kommer vi tillsammans med ICAs samarbetspartner Löfbergs Lila, Coca-Cola, Sia glass, OLW, Cloetta, Kronfågel och Santa Maria ta festen till alla barncancercentra och era hem. Läs mer här

Har ni några frågor? Tveka inte att höra av er till oss på info@ajabajacancer.se.

Biljetter till Melodifestivalen 2024