AjaBaja TV

Här kan du se några av våra filmer

AjaBaja TV

Den 5 maj 2022 hade AjaBaja TV premiär. I avsnitten får ni träffa familjer med barn som drabbats av cancer, ambassadörer och samarbetspartners.

Plåstra för barncancer

Träffa Tinna och hennes 4 åriga son Teitur som behandlas för cancer. De berättar om hur vardagen förändrades, betydelsen av stöd av andra, vad du kan göra för de som är drabbade och med en uppmaning om att plåstra för barncancer den 5 maj.

Syskon

Träffa vår juniorambassadör Moa som är storasyster till Hugo som lever med sin cancer. Hör henne berätta om hur cancern påverkat henne som syskon och få råd till andra syskon.

I avsnittet kommer ni även få möta våra ambassadörer Tomu och Yumi som berättar hur de stöttar familjer.

Mat och Stöd

Träffa Lucas som är 10 år och behandlas för leukemi tillsammans med hans mamma Hanna som berättar hur livet förändras med diagnosen och vad stödet från AjaBajaCancer betyder. Möt även ICA-handlaren Joakim Larsson som berättar hur han stöttat familjer i sin närhet på olika sätt.

Extra vän 

Anna och Jennie är mammor till Oscar och William som båda drabbats av osteosarkom. Hör hur de träffades genom mentorsprojektet Extra vän och vad det betyder att ha någon med liknande erfarenhet som stöd genom cancerresan med sina barn.

Tipsa om andra avsnitt

Vill din familj vara med i ett avsnitt av AjaBaja TV eller har ni några tips på ämnen som ni vill att vi ska ta upp? Maila oss på info@ajabajacancer.se