Så ansöker du

Så gör du för att ansöka till våra aktiviteter

Välj en aktivitet, fyll i formuläret och sedan invänta svar från oss. Svårare än så är det inte att ansöka!

1. Kolla igenom utbudet

Börja med att bestäm dig för vilken eller vilka aktiviteter som skulle passa er. Kanske går det inte att lämna sjukhuset? Då finns det t.ex. möjlighet att få ett presentkort i sjukhuskiosken.

2. Ansök till aktiviteten

På sidan till varje aktivitet finns ett formulär, där fyller du i de uppgifter som efterfrågas. Du behöver ha något som visar att ert barn är under behandling eller har drabbats av cancer, det kan till exempel vara ett intyg från sjukhuset, intyget som skickas in till Försäkringskassan eller aktuell medicinlista.

3. Invänta svar från oss

När du har gjort en ansökan kan du invänta svar från oss. Vi kommer att gå igenom ansökningar och återkommer via e-post inom några veckor eller när ansökningsperioden har löpt ut.

4. Håll dig uppdaterad

Vi släpper regelbundet nya presentkort, aktiviteter och biljetter. Som drabbad familj får ni ansöka om allt som är av intresse. Genom att följa oss på sociala medier samt gå in på vår hemsida regelbundet hålls ni uppdaterade om vårt utbud.

Vill du ta del av något som vi erbjuder eller nominera en familj?

Vårt utbud till familjer med barn under behandling varierar under året. Några saker/tjänster som vi erbjuder kan även familjer med barn som avslutat sin behandling ta del av. Du kan anmäla din familjs intresse till det som vi erbjuder i formuläret. Gå vidare till ansökan >>

Vill du istället nominera någon annans familj till något som vi erbjuder kan ni maila till oss på info@ajabajacancer.se.