Läger med Sports Heart

AjaBajaCancer har ingått i ett nytt samarbete med Sports Heart som arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa. Genom inspiration, kunskapsspridning och utbildning bidrar de till en glädjefylld, utvecklande och välkomnande idrottsmiljö. En miljö som ser, bekräftar och möter varje individ där han eller hon befinner sig som människa och idrottare. I sommar arrangeras Sports Heart Camp som är för barn mellan 5 och 15 år i Tumba, Stockholm. För mer detaljerad information rekommenderar vi att läsa mer på deras hemsida sportsheart.se om respektive camp.

Från 16 års ålder kan ungdomar söka Sports Heart Academys utbildning i socialt ledarskap via Sports Heart Foundation. Då får de en teoretisk digital ledarutbildning, följt av workshops och mentorsledd praktik som ledare under Sports Heart Camp. På detta sätt utbildas ungdomarna i att som ledare främja en idrottsmiljö där barn blir sedda som individer i första hand och idrottsutövare i andra hand. Ungdomarna bidrar till att ge de deltagande lägerbarnen en positiv känsla till idrotten för att därefter ta med sig nya kunskaper och erfarenheter hem till sina lokala föreningar. Läs mer här om ledarutbildningen

Vid intresse – fyll i ansökan nedan senast den 30 april.

Campet arrangeras i slutet på juli och början på augusti och det finns möjlighet för hela familjen att delta, föräldrar får gärna vara med och hjälpa till med blandade uppgifter. Övernattning går att ordna. 

Ledarutbildning – för ungdomar från 16 år.

Sportscamp – för barn födda mellan 2009-2012. Pågår 28/7-2/8, hela dagar. 

Day camp – för barn födda 2013-2016. Pågår 29/7-2/8, mellan kl 09.00-15.00. 

Play camp – för barn 2017-2019. Pågår 20/7-1/8 mellan kl 10.00-11.00. 

Följande idrotter går att välja mellan och det går att välja flera: 

Ishockey 

Fotboll 

Innebandy 

Handboll 

Dans

Sång

Basket 

Isbandy 

Schack 

Mountainbike

Bordtennis

Friidrott

Läger med Sports Heart

Sports Heart

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Vilken idrott är barnen intresserade av*
Har barnet/barnen utrustningen som krävs för att utöva idrotten?*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.