Mönstrade plåster för sond

Mönstrade plåster för sond

En sond som behöver sättas fast med tejp är inget som barn eller tonåringar uppskattar men som många gånger behövs under en cancerbehandling för att få i sig näring och/eller mediciner. Smilla Thelander som själv har sond upplever att det är lättare för henne att ha mönster på tejpen för att hon ska känna att det blir mer som en ”accessoar”. Nu kommer Smilla hjälpa oss att göra mönstrade plåster till familjer som lever med barncancer och där barnen/tonåringarna har sond.

Vi har några förslag på mönster som bl.a. vår grundare Tove Malm har gjort (mönster 1-16).

Tejpen som används är Fixeringshäfta nonwoven Hypafix 10 cm. Ni kommer få ett ark per mönster som kommer kunna klippas så det passar er, men vanligtvis blir det två plåster per ark. Första gången ni beställer så skickar vi 2 ark för att ni ska få testa om det fungerar för er då vi vet att det kan variera vad som fungerar för barn/tonåringar.

Är du familj som har frågor eller vill få mönstrade plåster? Fyll i formuläret nedan

Med anledning av problem med vår skrivare har vi tvingats ta bort mönster för tillfället tills vi hunnit uppdatera mönsterna. Vi kommer lägga upp nya bilder löpande men tyvärr kan det vara svårt för oss just nu att uppfylla önskemål på mönster.

Mönstrade plåster

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Intresserad av*
Max filstorlek: 500 MB.