Våra samarbeten

Vi har samarbete med olika företag, organisationer och privatpersoner för att tillsammans underlätta vardagen för familjerna. Vill du samarbeta med oss? Hör av dig till oss!

Samarbeta med oss

Ert företag, organisation eller förening kan vara med och göra skillnad för familjer som drabbats av barncancer genom att stötta AjaBajaCancer genom monetära gåvor, tjänster eller produkter som ert företag tillhandahåller. Det kan vara saker/tjänster som kommer familjerna direkt eller indirekt tillgodo. Ett annat exempel är att ni bjuder in oss till era nätverk med andra företag eller hjälper oss att nå ut på andra sätt för att sprida ordet om AjaBajaCancer.

En uppskattad aktivitet för medarbetare är att vid en gemensam fika eller After work pärla våra armband som man själv kan köpa eller som vi kan sälja i vår gåvoshop. Ibland kan dessa tillfällen kombineras med en fysisk eller digital föreläsning från någon från oss på AjaBajaCancer. Denna aktivitet har bidragit både till en bra sak för familjerna som lever med barncancer men även till ökad gemenskap och ökad kunskap hos medarbetarna. 

Vi är alltid öppna för en dialog om hur vi tillsammans kan samarbeta för att underlätta vardagen för familjerna som lever med barncancer. Kontakta gärna oss genom att maila oss på info@ajabajacancer.se

ICA Stiftelsen

Tillsammans genomför vi ICAre AjaBajaCancer.

Scandic

Stöttar med hotellövernattningar till familjerna.

Mindler

Tillsammans med Mindler-psykologer online erbjuder vi gratis psykologsamtal för anhöriga.

Lecab Bil

Stöttar familjer och föreningen med aktiviteter.

KMJ Sports

Stöttar familjer och föreningen med aktiviteter.

ICA Maxi Häggvik

Har skänkt presentkort till familjer som kan handla i deras butik.

House of curling

Stöttar familjer och föreningen med aktiviteter mm.

Puttom Golfklubb

Genomför AjaBaja Golfen

ICA Nära Åkanten

Stöttar familjer i sin närhet.

Edrington

Stöttar familjer och föreningen med aktiviteter mm.

Decision By Heart

Hjälper oss att utveckla vår digitala närvaro med hemsida och webbshop.

Sparren Golfklubb

Genomför AjaBaja Golfen.

Blomsterlandet

Stöttar familjerna genom presentkort så de kan odla.

Bauer

Stöttar familjerna genom utrustning och föreningen.

Smiling

Stöttar familjerna genom produkter.

STS Alpresor

Stöttar familjerna genom resor.

Storytel logo

Storytel

Stöttar familjerna genom tillgång till ljudböcker.

Klätterförbundet

Stöttar familjerna genom att få prova på klättring

Eventyr Nine yards

Hjälper oss att utveckla våra aktiviteter.

One Partner Group

OnePartnerGroup

Hjälper oss med rekrytering

Columbus logo hemsidan
Columbus logo

Columbus

Hjälper oss med Outlook och CRM

”ICA Maxi i Häggvik har sedan många år varit Sollentuna kommuns största sponsor och samarbetspartner till det lokala föreningslivet. Tillsammans med andra ICA-butiker har även den viktiga kampen mot cancer varit en prioriterad del i vårt samhällsengagemang.

När vi kom i kontakt med organisationen AjaBajaCancer kände vi genast att detta var något vi här i Häggvik ville stötta. Vi vill visa vår uppskattning till de fantastiska människorna bakom organisationen samt hjälpa de utsatta familjerna i sin vardag.”

Roger Holgersson, Butikschef ICA Maxi i Häggvik

”Mindler är en digital vårdgivare där man kan träffa en psykolog via videosamtal och chatt. Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 150 anställda psykologer. Vi har idag ett samarbete med den ideella organisation AjaBajaCancer som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. Vi står bakom deras arbete och hjälper deras medlemmar eftersom vi vet vilket enormt trauma det innebär när ens familj blir drabbad av en sådan krissituation som sjukdomen medför.  

Många av de patienter som söker sig till vår tjänst befinner sig i krissituationer och då är det viktigt att man får hjälp direkt och inte hamnar i en vårdkö för att få en samtalskontakt, vilket läget tyvärr är på många vårdcentraler runt om i landet. Tack vare digital teknik och ledande psykologisk kompetens kan vi erbjuda hjälp inom 24 timmar på 20 olika språk, var du än befinner dig. Vi har valt att arbeta med AjaBajaCancer eftersom deras arbete sträcker sig bortom det som övriga organisationer som arbetar med barncancer. AjaBajaCancers arbete innebär en enorm skillnad för de drygt 300 familjer som årligen blir drabbade av barncancer.” 

Felix Lundevall, Mindler

Vill du också samarbeta med oss?

Hör gärna av dig till oss om du också skulle vilja samarbeta med oss. Vi har många möjligheter och vi tar gärna en dialog för att se hur du kan bidra.