Samarbete med Mindler

Samarbete med Mindler

AjaBajaCancer har ett samarbete med Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning.

Vår erfarenhet är att det är svårt för föräldrar att få professionellt samtalsstöd under tiden som ens barn är under behandling även om behovet för många föräldrar är stort. Det är både svårt att hitta en psykolog att prata med samt att finna tiden och orken för att boka ett samtal och därefter komma iväg till det.

Vår förhoppning är att många föräldrar ska få ett lättillgängligt stöd genom Mindler och de psykologer som är särskilt framtagna till föräldrar till barn med cancer oavsett vart i landet man bor och oberoende möjligheten till barnvakt då samtalen genomförs vart du än är i mobilen.

Mindler har cirka 250 legitimerade KBT psykologer anslutna. Besöken sker via direktsamtal i deras app. Tjänsten är landstingssubventionerad och kostar därför endast 100 kronor per besök för patienten. Om du har frikort betalar du ingenting. Oftast får du träffa en psykolog samma dag som du söker hjälp.

Genom gåvor till AjaBajaCancer har vi valt att erbjuda anhöriga 3 gratisbesök. Maila till info@ajabajacancer.se för mer information.

Mindler

Ansökan Aktiviteter

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Intresserad av*
Max filstorlek: 500 MB.
Samtycke*
För att kunna ge hjälp behöver AjaBajaCancer ditt samtycke till att behandla personuppgifter.